#   /   #   /   #   /   #
Del
Facebook Twitter LinkedIn Google+
Redaktør RED Gruppen
Redaktør RED Gruppen
Send e-postKontakt Redaktør RED Gruppen

2017 blir online video sitt år!

Det har skjedd en helt fantastisk utvikling på online video bare de siste 12 månedene, samtidig som vi fortsatt kun er i startgropa. Og det mest spennende ligger fortsatt foran oss. RED Media Consulting er blant de fremste i bransjen på formatet, og nå vil vi satse enda større for 2017.
Publisert: 20. desember, 2016

– Online Video har på kort tid gått fra å være en liten del av TV-strategien, til å bli en mediekanal som står sterkt på egne ben, sier Inge Hofstad Kjeilen, Head of Online Video i RED Media Consulting. – Stadig flere av våre annonsører flytter budsjett til denne mediekanalen. Kompetansespekteret man trenger for å lykkes med reklame på online video er ikke det samme spekteret som trengs for å lykkes med reklame på lineær TV. RED ligger i front på denne utviklingen, og satser stort på å fortsette reisen mot en automatisert hverdag for reklamekjøp og produksjon.

Nøkkelen ligger i å kunne snu seg fort, utdyper digitalsjef Bjarte Humborstad.

– RED Media Consulting er et uavhengig norskeid mediebyrå, noe som gjør at vi selv kan velge de systemene, løsningene, samt utvikle de produktene vi mener er riktig for kundene våre. Uavhengigheten i samspill med ansatte som har ett stort engasjement gjør at vi kontinuerlig kan jobbe med å endre oss selv og kundene. Vi snur oss raskt i henhold til bevegelsene vi ser i markedet. Dette har ført til at vi i dag ligger helt i front i den digitale utviklingen.

Mediebyrået har nettopp lagt bak seg et fantastisk år, der de ble kåret både til Årets Byrå av DN og Årets Byråprofil av Kampanje. Samtidig har mange spennende kunder kommet inn som Finn.no, Mills, Vitus Apotek, Mekonomen Group m.fl. Ikke minst vant byrået også 2 gull i INMA Performance Awards, i kategoriene Multikanal og Innovasjon – et solid bevis på hvordan vi jobber og hvor vi har vårt fokus, sier Inge Hofstad Kjeilen.

Skrevet av:
Redaktør RED Gruppen / /
RED Gruppen består av 7 selskaper som dekker de fleste områder innen medie- og kommunikasjonsfaget. Til sammen er vi mer enn 110 mennesker og er det største norskeide medie- og kommunikasjonsmiljøet. Selskapene i gruppen er selvstendige juridiske enheter. Vi har som mål å være et av de mest spennende stedene å jobbe og et av de beste stedene å være kunde.
Send e-postKontakt Redaktør RED Gruppen