#   /   #   /   #
Del
Facebook Twitter LinkedIn Google+
Erik Holm
Erik Holm
Creative
RED Gruppen
Send e-postKontakt Erik Holm

Slik får du tusenvis av nye følgere/fans GRATIS!

Som jeg skrev for noen uker siden kommer likes til å bety mye mer på Facebook i fremtiden. FB har fjernet inaktive brukere og kommer til å vise flere oppdateringer fra venner og sider man liker. Tidligere har man sett mye av hva andre liker og kommenterer på, men dette skal altså Facebook nå nedprioritere.
Publisert: 1. juli, 2015

Noe kanskje ikke så mange vet om, er at man kan invitere folk (til sin FB-side) som liker dine oppdateringer. Med andre ord: Ved å nå ut til mange i et innlegg kan du invitere mange til å like din FB-side. Gratis. Og du som privatperson er selvfølgelig anonym. Jeg har prøvd dette nå i noen uker, og det fungerer som bare det!

  1. Bruk kreativiteten og lag noen oppdateringer du tror kan spre seg bra viralt (flere likes = større sjanse til flere følgere)
  2. Klikk på «X personer liker dette»
  3. Inviter de som ikke liker din side allerede.Synes du det er litt tungvint å klikke «Inviter» på hver eneste person? Prøv å last ned et ”Invite all”-script til Google Chrome.

invite

PS: Det er ikke lett å skape innhold som får viral spredning, men dette er RED Performance eksperter på. Trenger du hjelp til kreative ideer, eller design av materiell, ta kontakt med oss!

Skrevet av:
Erik Holm / Creative / RED Gruppen
Send e-postKontakt Erik Holm