Del
Facebook Twitter LinkedIn Google+
Inge Hofstad Kjeilen
Inge Hofstad Kjeilen
Innovation Director
RED dentsu X
Send e-postKontakt Inge Hofstad Kjeilen

Gratulerer FINN.no, Oda (Kolonial.no) og NAF med toppplassering i Norsk Kundebarometer

Denne uken kom resultatene for Norsk Kundebarometer ut. Vi i RED dentsu X er veldig stolt over at mange av kundene vi jobber med fikk topplassering i årets undersøkelse.
Publisert: 12. mai, 2021

Finn.no fikk topplassering for tredje gang, mens Oda (tidl. Kolonial.no) fikk førsteplass innenfor dagligvarekategorien og har dermed norges mest fornøyde dagligvarekunder!

4670 norske forbrukere har sagt sin mening i årets undersøkelse, og fortalt hvor fornøyde de er med bedrifter de kjøper varer og tjenester av. 150 virksomheter fra rundt 30 ulike bransjer har blitt evaluert.

 

finn-logo-large.png | FINN.no  Finn.no

Dette er ikke første gang rubrikkaktøren har hatt en topplassering. Denne plasseringen har de faktisk nå fått for tredje gang. Dette er på alle måter en stor ære, og et bevis på at Finn.no sitt dedikerte arbeid med kundeopplevelse og tilfredshet har gitt god effekt. Vi gratulerer Finn.no med plasseringen og gleder oss til å være med på reisen videre.

 

Oda - Data Analyst  Oda (Kolonial.no)

I år var første gang dagligvarekjeden på nett var med på Norsk Kundebarometer undersøkelsen. Det er derfor ekstra stas at de allerede første året gikk rett inn på førsteplass og kan smykke seg med æren over å ha Norges mest fornøyde dagligvarekunder!  Vi i RED dentsu X har vært så heldig å få jobbet med Oda (Kolonial.no) siden 2017, og har vært med på den fantiatiske reisen de har hatt de siste årene. Basert på dette kan vi med sikkerhet si at denne prisen er vel fortjent.

Mer informasjon: https://oda.com/no/k/389-norsk-kundebarometer/

 

NAF - Norges Automobil-Forbund | NAF   NAF

NAF sikrer seg en femteplass i årets kåring, med en tilfredshet på hele 82.3% som gjør at de helt i teten med de sterkeste merkevarene i Norge. NAF sørger for masse god informasjon for sine medlemmer og ikke minst tilbyr de en veldig god kundeopplevelse. Dette er noe som flere har opplevd, og dermed sikrer de seg en svært sterk plassering i årets tilfredshetundersøkelse. Vi gratulerer NAF!

 

Her kan du se Topp 10 listen til Norsk Kundebarometer 2021

 

 

Skrevet av:
Inge Hofstad Kjeilen / Innovation Director / RED dentsu X
Inge er leder for innovasjon i RED dentsu X, som inkluderer utvkling av nye produkter, løsninger og teknologier som våre kunder har behov for i sitt markedsføringsarbeid. Inge er også ansvarlig for forretningsutvikling i RdX
Send e-postKontakt Inge Hofstad Kjeilen