#   /   #   /   #   /   #
Espen Brustad
Espen Brustad
Analytiker
RED Media Consulting
Send e-postKontakt Espen Brustad

Julehandelen 2014

Er du sent ute med planleggingen av julehandelen? Vi har samlet viktige nøkkeltall og trender for å gjøre det litt lettere å komme i mål.
Publisert: 15. november, 2014

For å gjøre det litt enklere for deg å planlegge julehandelen, har vi samlet noe av det vi synes er viktig å vite på ett og samme sted. Visste du for eksempel at vi bruker stadig mindre penger på partneren vår, at 3 av 5 kroner går til daglivarer i desember eller at Oslo-folk er de som bruker mest penger på julegaver?

Alle nødvendige nøkkeltall og trender finner du på vår slideshare.

Annen relevant innsikt for julehandelen

Vi anbefaler også å ta en titt på Adobes julehandelsprognoser for 2014, som blant annet peker på at 20-25 % av alle transaksjoner på nett i november og desember vil komme fra mobil og tablet. Den kan leses her.

Alexander Tørgard fra RED Performance har også skrevet en fyldig og god artikkel om julehandelen fra et performance marketing-perspektiv. Den kan leses her.

God jul 🙂

Skrevet av:
Espen Brustad / Analytiker / RED Media Consulting
Espen jobber i dag med alle aspekter innen analyse & innsikt og har bakgrunn som blant annet TV-rådgiver og medieplanlegger. Han har et brennende engasjement for markedsføringsfaget og er lidenskapelig opptatt av innsikt som fundament for strategi.
Send e-postKontakt Espen Brustad