Del
Facebook Twitter LinkedIn Google+

Karriere

RED dentsu X er den del av dentsu og består av 4 fagområder som dekker de fleste områder innen medie -og kommuniksjonsfaget. Vi er et kompetansenettverk hvor medarbeiderne er den viktigste ressursen, og kunden er premissgiveren. Under ser du våre ledige stillinger:

Kundeansvarlig

Vi er nå på jakt etter en kundeansvarlig som er proaktiv og nysgjerrig. Som kundeansvarlig hos oss er du en rådgiver for kundene dine og en leder av kundeteam på tvers av fagområder hos oss. Du vil ha hovedansvaret for å utvikle en helhetlig strategi på tvers av alle medier sammen med resten av kundeteamet og du vil eie relasjonen med kunden og styre den totale leveransen. Vi ser etter deg som har 3-5 års erfaring fra lignende stilling eller som markedssjef eller tilsvarende. Vi tror du har god forretningsforståelse, er initiativrik og har god forståelse for kommunikasjons- og medielandskapet.

Send søknad til leder for Media Adrien Bjornskau adrien.bjornskau@redmedia.no

Åpen søknad

Vi har som mål å være et av de mest spennende stedene å jobbe, og et av de beste stedene å være kunde.Våre ansatte er en god blanding av mennesker med ungt pågangsmot og mennesker med lang marketingerfaring. Om du ønsker en karriere hos oss, og også deler vår overbevisning om at vi alltid kan gå litt lengre, klatre litt høyere og skape enda bedre resultater enn i går så hører vi gjerne fra deg.

Send åpen søknad til vår leder Christian Espeseth christian.espeseth@redmedia.no