Karriere

RED dentsu X består av over 80 ansatte og har vunnet en rekke byråpriser gjennom de siste årene. I vårt kompetansenettverk er medarbeiderne den viktigste ressursen, og kunden er premissgiveren. Vi er en del av den globale konsulent- og byrågruppen dentsu, et integrert nettverk med 60 000 ansatte i 145 land. Under finner du våre ledige stillinger:

Senior SEO-spesialist

Ønsker du å jobbe med SEO for noen av de største merkevarene i Norge? Vi søker nå en dyktig og erfaren SEO-spesialist med et digitalt hode, analytisk tilnærming, og som forstår verdien av godt innhold. Les mer om stillingen her.

Send søknad til leder for Performance Marketing Thomas Faye Willoch thomas.willoch@reddentsux.com

Kundeansvarlig

Vi er nå på jakt etter en kundeansvarlig som er proaktiv og nysgjerrig. Som kundeansvarlig hos oss er du en rådgiver for kundene dine og en leder av kundeteam på tvers av fagområder hos oss. Du vil ha hovedansvaret for å utvikle en helhetlig strategi på tvers av alle medier sammen med resten av kundeteamet og du vil eie relasjonen med kunden og styre den totale leveransen. Vi ser etter deg som har 3-5 års erfaring fra lignende stilling eller som markedssjef eller tilsvarende. Vi tror du har god forretningsforståelse, er initiativrik og har god forståelse for kommunikasjons- og medielandskapet.

Send søknad til leder for Media Adrien Bjornskau adrien.bjornskau@redmedia.no

Åpen søknad

Vi har som mål å være et av de mest spennende stedene å jobbe, og et av de beste stedene å være kunde.Våre ansatte er en god blanding av mennesker med ungt pågangsmot og mennesker med lang marketingerfaring. Om du ønsker en karriere hos oss, og også deler vår overbevisning om at vi alltid kan gå litt lengre, klatre litt høyere og skape enda bedre resultater enn i går så hører vi gjerne fra deg.

Send åpen søknad til vår leder Christian Espeseth christian.espeseth@redmedia.no