Del
Facebook Twitter LinkedIn Google+

Om RED Gruppen

Les om selskapene som er en del av RED Gruppen.

RED Gruppen består av 4 selskaper som dekker de fleste områder innen medie- og kommunikasjonsfaget.  Til sammen er vi  100 mennesker og er det største norskeide medie- og kommunikasjonsmiljøet. Selskapene i gruppen er selvstendige juridiske enheter.

Vi har som mål å være et av de mest spennende stedene å jobbe og et av de beste stedene å være kunde.

Dersom du ønsker å vurdere et av våre selskaper som partner, kontaktes leder i selskapet direkte eller kontakt Maria Aas-Eng på 926 27 691 eller maria.aas-eng@redmedia.no

Kontakt:
Maria Aas-EngRED Media Consulting
Maria Aas-Eng
maria.aas-eng@redmedia.no
926 27 691

 

RED Media

RED Media Consulting er et norsk medie-og kommunikasjonsbyrå som ble grunnlagt i 2004. Vårt spesialfelt er å utvikle kostnadseffektive kommunikasjonsløsninger via, blant annet, å analysere de nødvendige mekanismene for å aktivere publikum, beherske de nye digitale verktøyene og skape effektivt innhold. Vi hjelper også våre kunder med å utvikle den mest hensiktsmessige strategien for å spre deres markedsførings -og reklameinnhold på best mulig måte. Vi forvalter deres annonsebudsjett og kjøp av reklameplass i alle typer medier, samt optimaliserer deres medieinvesteringene.

Kontakt:
Maria Aas-EngRED Media Consulting
Maria Aas-Eng
maria.aas-eng@redmedia.no
926 27 691

 

RED Tactic

RED Tactic leverer innsikt og medieplanlegging med vekt på retail/kjededrift. Vi har alle operativ erfaring fra kjededrift. Vår kjernekompetanse er knyttet til medierådgiving, operativ butikkdrift, DM, CRM og netthandel. Vår verden kjennetegnes av analoge og digitale utfordringer – i brytningen mellom en off-line og on-line tilstedeværelse.

Kontakt:
Retail in Media
Thomas Faye Willoch
thomas.willoch@redtactic.no
450 24 874

 

RED Performance

RED Performance er et ledende performance marketing-byrå med kontorer sentralt i Oslo. Vi hjelper deg å få bedre resultater på nettet. Selskapet ble etablert i 2011, og vi har på relativt kort tid oppnådd svært gode resultater for våre kunder – og tatt en ledende posisjon på det norske markedet (Gull i Performance Award 2013). Suksessen har blitt oppnådd ved å kategorisk følge to særdeles viktige prinsipper: Ansette solide fagfolk, Utvikle unik teknologi og tilnærming for online markedsføring

Kontakt:
RED Performance
Magnus Strømnes Bøe
magnus.boe@redperformance.no
92 451 273

 

RED Storyline

RED Storyline ambisjon er å forene kreativitet, godt innhold og reklame uavhengig av kanal. Vi har utviklet oss raskt siden starten i 2012 og har i dag 20 ansatte.RED Storyline ble i 2013 en del av RED Gruppen, og er deres satsing innen kommunikasjonsutvikling.

Kontakt:
plapre
Christian Espeseth
christian@redstoryline.no
408 53 000