#   /   #   /   #   /   #   /   #
Del
Facebook Twitter LinkedIn Google+
Erik Holm
Erik Holm
Creative
RED Gruppen
Send e-postKontakt Erik Holm

Nå drar vi til Dublin – bli med på instagram

I morgen er en dag RED Performance-gjengen har gledet seg til. Da setter hele teamet på tjue personer seg på flyet, og tar turen til Dublin. Her skal vi besøke de europeiske hovedkontorene til gode partnere som Facebook, Google og Twitter. Målet med reisen er å styrke vårt samarbeid ytterligere, og få innsikt i siste nytt. Og så er det jo […]
Publisert: 22. april, 2015

I morgen er en dag RED Performance-gjengen har gledet seg til. Da setter hele teamet på tjue personer seg på flyet, og tar turen til Dublin. Her skal vi besøke de europeiske hovedkontorene til gode partnere som FacebookGoogle og Twitter. Målet med reisen er å styrke vårt samarbeid ytterligere, og få innsikt i siste nytt. Og så er det jo heller ikke feil med en langhelg i Irland.

I RED Performance tar vi kontinuerlig kompetanseheving svært seriøst. Vi pleier å ydmykt minne hverandre på at:

…den dagen kunden vet mer enn oss skaper vi ikke noen verdi, og har dermed ikke noen business.

Derfor hjelper det at vi har lidenskapelige fagfolk på laget, og at hver enkelt ansatt bruker 10% av arbeidstiden sin på kompetanseheving, som for eksempel egenstudier, seminarer eller sertifiseringer. Dette er en mulighet de fleste av markedsavdelingene rundt om i landet ikke har, da de har kalenderne sine fulle av daglige gjøremål. Dette betyr at våre kunder kan forvente at vi som sparringspartner er helt i front av utviklingen.

På tross av turens intensive faglig agenda, skal vi også få tid til å feire gode innsatser og resultater. Har du noen «must-do»-tips for Dublin, så send oss gjerne en tweet!

Følg vår Dublintur videre på Instagram – vi oppdaterer løpende!

PS! Om du vil bli med på neste tur så søker vi nå flere nye kolleger: se alle stillinger

 

RP-Dublin

Skrevet av:
Erik Holm / Creative / RED Gruppen
Send e-postKontakt Erik Holm