#
Del
Facebook Twitter LinkedIn Google+
Christian Espeseth
Strategisk rådgiver / daglig leder
RED Storyline

RED Storyline

Vi hjelper deg med kreativ utvikling, spredning og optimalisering av innhold.
 

RED Storyline er et av de ledende content marketing-byråene som jobber med utvikling, spredning og optimalisering av den gode historien. Byrået har en intern kultur som dyrker stolthet og motivasjon i arbeidet som gjør oss til kundens beste partner og et spennende sted å jobbe.

RED Storyline produkt er involvering og konvertering av leads – som gir deg flere lojale kunder og økt salg. Vår approach er content marketing, og dette leveres i mange formater. Det kan være tekstproduksjon, videoproduksjon, infographics, innholdsdrift, community management, innholdsplattformer og kampanjedrift – for å nevne noen.

“Innhold tiltrekker.” Dette er vår filosofi. Vi jobber kreativt og analytisk med alt innhold slik at leseren forstår verdien av dine produkter og tjenester, og ønsker å kjøpe dem. Det gjør vi gjennom å lage landingssider som evner å konvertere kunder i alle nivåer av kjøpstrakten.

Alt vi lager kan og skal måles og optimeres; Suksessen til din content management-strategi avhenger av at performance blir målt riktig, og at det tas grep deretter. Alt dette er inkorporert i den mystiske RED Storyline-metoden…

Deler du dine utfordringer med oss – byr vi på en arbeidsøkt.

Kontakt: Christian Espeseth på christian.espeseth@reddentsux.no eller +47 408 53 000