RED Dentsu X
Redaksjonen
Send e-postKontakt RED Dentsu X

Velkommen til RED dentsu X

Vi er et av Norges mest anerkjente kreative mediebyråer. Som et av Norges mest prisbelønnede byråer leverer vi innsikt, teknologi, mediekjøp og kreative tjenester for våre kunder. Slik kan vi sikre langsiktige og bærekraftige løsninger for din merkevare. RED dentsu x er en del av dentsu, en global konsulent- og byrågruppe og et ledende fagmiljø innen moderne markedsføring. Våre fageksperter og spesialister sitter samlet i dentsu house i Oslo sentrum.
Publisert: 12. november, 2021

 

Vi i RED dentsu X er utrolig stolt over den innsatsen og det engasjementet alle våre kolleger har hatt det siste året, som nå har medført at vi klatrer helt opp til en 2.plass på rangeringen av Årets mediebyrå, kun slått av vårt søsterbyrå Carat!

 

Onsdag 10.november var det duket for kåringen av Årets Byrå 2021. Dette er en undersøkelse som gjennomføres av Kantar i samarbeid med Kampanje, der over 600 annonsører har gitt sin vurdering av styrkene og svakhetene til de største byråene i markedet.

Totalt var det 61 byråer med i kåringen, hvorav 12 ble rangert innenfor mediebyrå-kategorien. Vi er svært ydmyke over å ha kommet så høyt på en rangering blant svært mange store og dyktige mediebyråer i Norge. Årets byrå hadde i 2021 rekordmange besvarelser sammenlignet med tidligere år, og det er derfor ekstra gledelig med en slik plasseringer som følge av tilbakemeldingen fra nærmere 600 annonsører her til lands.

 

Under kan du se full oversikt over rangeringen, samt fjorårets plassering. Vi gratulerer alle byråene som hevdet seg på topplisten i år!

 

Skrevet av:
RED Dentsu X / Redaksjonen /
Send e-postKontakt RED Dentsu X